Medicinska gimnastika

Image

Medicinska gimnastika

Medicinska gimnastika je sustav vježbanja namijenjen osobama koje žele prevenirati bolove i ozljede, liječiti ili održati funkcionalnim lokomotorni sustav. Vježbe kreira i nadzire njihovo izvođenje fizioterapeutski prvostupnik. Medicinska gimnastika namijenjena je dobnim skupinama od učenika do umirovljenika, koji vježbaju zajedno, čime potičemo međugeneracijsku solidarnost i jačamo motiviranost grupe.

Posebni naglasak stavljamo na pravilno disanje, kontrolu i preciznost pokreta, koordinaciju, balans i stabilizaciju trupa, kako bi naši polaznici u svakodnevnom životu bili funkcionalniji, stabilniji i manje podložni bolovima i ozljedama. Pri vježbanju, u svrhu dodatnog opterećenja ili olakšanja pokreta koristimo brojne rekvizite: malu i veliku loptu, elastične trake, utege male težine, girje i štapove.

Bea‐Thera Centar ruši predrasudu kako je medicinska gimnastika suhoparan i dosadan sustav vježbanja i pozivamo vas da provjerite kako po svojoj atraktivnosti i kreativnosti ne zaostaje za ostalim našim sustavima vježbanja iz ponude.

beathera

 

Osnivačica i direktorica:

Blaženka Prugovečki
Bachelor physiotherapist, instruktor yoge i pilatesa, Bowen terapeut

Načini plaćanja

*KARTICE ZAGREBAČKE BANKE

Jednokratno ili plaćanje na rate
(minimalan iznos pojedinačne rate 65 € (500 kn); Max. 6 rata)

*GOTOVINA

Informacije

T +385 99 879 3840
E  info@beatheracentar.com

Donjozelinska ul. 56,
10382, Donja Zelina

Pon - Pet  08:00 - 21:30
Sub/Ned zatvoreno

Copyright © Bea-Thera Centar | website by getim.hr